+31 (0)186 - 603255 info@promould.nl

TOOLING

VORMEN VOOR UW PRODUCTIE

COMPOSIET TOOLING

Uw composiet product in de juiste vorm maken doet u met onze composiet tooling. Wij vervaardigen pluggen, modellen, mallen, directmallen en productiemallen.

GIETERIJ MODELLEN

Wij leveren uiteenlopende modelinrichtingen voor de gietindustrie. Van losse modellen tot hoogwaardige kunststof modellen op vormplaten.

KUNSTSTOF INDUSTRIE

Voor het vacuĆ¼m- en/of thermovormen kunt u gebruik maken van onze matrijzen gemaakt van hoogwaardige kunststoffen of aluminium.

PAS- EN MEETGEREEDSCHAP

Ter ondersteuning en/of controle van uw productieproces fabriceren wij pasmallen, meetmallen, montagemallen en kalibers voor het positioneren van componenten.

BOUW EN INFRA

Vormoplossingen voor de bouwnijverheid, interieur en exterieur. Van betonsparingen en betonmallen tot modellen voor tegels en gevelbekleding.

Tooling die uw productie vorm geeft

Als vorm- en modelmakerij hebben wij expertise in het vervaardigen van complexe modelinrichtingen en tooling waar uw product de juiste vorm van krijgt. Wij vervaardigen modellen, mallen, matrijzen en aanverwante producten voor o.a. de giet- en composietindustrie.

Met onze specialistische kennis van de vorm-, giet- en composiettechniek kunnen wij u geheel ontzorgen op het gebied van de toelevering van modelinrichtingen.

Thinking in possibilities

Wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.