+31 (0)186 - 603255 info@promould.nl

CNC FREZEN

REALISATIE VAN 3D OBJECTEN

MOCK-UP

Een CNC gefreesde realisatie van uw ontwerp of idee. Een mock-up kunt u inzetten voor diverse doeleinden, van showmodel tot studiemodel.

BLOW-UP

Een vergroot 3D object van uw product of ontwerp.
Een blow-up zet u in voor het visueel presenteren van uw product of ontwerp.

ZICHTMODELLEN

Een visueel model van uw ontwerp om de vormgeving te toetsen. Een zichtmodel is een 1:1 realisatie van uw ontwerp waarvan u de uitstraling in 3D kunt beoordelen.

SCHAALMODELLEN

Een verkleind 3D object van uw product of ontwerp.
Een schaalmodel zet u in voor het visueel presenteren van uw product of ontwerp.

MAQUETTES

De architectuur van een gebouw, stad of landschap op schaal gemaakt om te presenteren of te gebruiken als studiemodel tijdens de ontwerpfase.

RECLAME EN MARKETING

Allerhande 3D objecten zoals logo’s, letters, beursobjecten, displays e.d. ten behoeve van reclame en marketing doeleinden.

INTERIEUR EN EXTERIEUR

Maatwerkoplossingen voor jachtbouwers, meubelmakers en de interieur- en exterieurbouw. Wij frezen uw objecten in 3D volgens uw specificaties.

PROTOTYPING

Een nieuw product produceren begint bij een prototype om uw eisen omtrent functie, kwaliteit, productieproces en kosten te waarborgen.

3D OBJECTEN

Wat uw ontwerp ook is, wij kunnen al uw overige 3D objecten zoals bijvoorbeeld decors en kunstwerken CNC frezen van diverse materialen.

TECHNISCHE COMPONENTEN

Freesonderdelen voor de machinebouw en aanverwante industrie├źn. Uw maatwerk onderdelen produceren wij van diverse materialen, van kunststof tot aluminium.

CAD-CAM gestuurd 5-assig CNC frezen van uw 3D objecten

Wij maken uw ontwerp tastbaar doormiddel van CNC frezen. Er zijn legio mogelijkheden wat betreft materiaal en afwerking. Wij ondersteunen, adviseren en begeleiden u met uw unieke project om tot het beste resultaat te komen.

Thinking in possibilities

Wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.